top of page
Search

Novi Mundi start crowdfunding 'bouw mee'

Stel je eens voor: een school waar je elke dag werkt om jezelf te ont-wikkelen. Een plek midden in het bos waar je precies dat leert wat jij belangrijk vindt. Waar je werkt met je hoofd, maar waar ook ruimte is voor wat je ervaart in je hart en kunt doen met je handen. Een omgeving waar je kunt werken voor een mooi diploma, maar waar je vooral zelf richting geeft aan wat je wilt leren. Een school waar ruimte is om te discussiëren, debatteren, filosoferen, maar ook om te mijmeren en creatief te zijn. Hoe fijn zou dat zijn?


Dit is waar we met een groot team van betrokken ouders, docenten en andere betrokkenen aan werken voor onze kinderen en hun toekomst. En we kunnen altijd hulp gebruiken om onze droom waar te maken; bouw jij met ons mee?


Je kunt op verschillende manieren bijdragen: met je kennis, je kunde, je spierkracht, je netwerk en/of een financiële bijdrage doen. Op deze crowdfundpagina kun je eenvoudig kiezen welke bijdrage je kunt en wilt doen. Bij elk bedrag geven we graag een tegenprestatie.


We zijn zo dankbaar voor al het moois dat tijdens deze bijzondere reis op ons pad brengt; we krijgen er superveel energie van! Heb jij ideeën hoe je ook op een andere manier kunt mee bouwen? Wees heel welkom, we horen je graag! Stuur een mailtje: secretariaat@novimundi.nl. Graag tot spreeks!
136 views0 comments

Recent Posts

See All

Opmerkingen


bottom of page