top of page
Search

Novi mundi start 7 maart met 30(!) leerlingen

We kunnen ons geluk niet op... Met maar liefst 30 kinderen opent Novi Mundi na de voorjaarsvakantie op 7 maart haar deuren! Ook de inspectie was blij verrast dat we zo goed voorbereid en met een mooi leerlingaantal van start gaan. Dat komt weinig voor.


Met deze 30 kinderen zitten we voorlopig aan ons maximum aantal leerlingen. Tot aan het nieuwe schooljaar kunnen we in principe geen leerlingen meer aannemen. De komende tijd focussen schoolleider Kirsten van der Wal en docenten Mirjam en Rob zich op deze opening, zodat zij op 7 maart fris en fruitig kunnen beginnen aan dit mooie avontuur, samen met deze kinderen en hun ouders.


Zij worden hier natuurlijk bij ondersteund door het bestuur, de ouders van het eerste uur, alle vrijwilligers en natuurlijk de ouders van de leerlingen die nu starten. We gaan er met elkaar wat moois van maken!


In april volgt een korte kennismakingsmiddag voor kinderen en ouders die in september willen starten bij Novi Mundi. Daarover in een apart bericht meer informatie. Natuurlijk willen we graag dat alle kinderen leeftijdsgenoten hebben om mee te spelen, samen te werken en vriendschap mee te sluiten. Een gezonde leeftijdsopbouw in een school is van groot belang. In de selectie voor september zullen we daar dus zeker alert op zijn.


Maar dat is voor later. De komende tijd zetten we steeds iemand van Novi Mundi in de schijnwerpers. Te beginnen met schooldirecteur Kirsten van der Wal. En daarna de docenten. Stay tuned, het komt eraan! Volg ons ook op Instagram of Telegram om niets te missen.417 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page