top of page
Search

Kom je naar de impressiedag op 5 februari?


Op zaterdag 5 februari organiseert Novi Mundi een impressiedag voor geïnteresseerde ouders die overwegen hun kind op Novi Mundi te doen. Je kunt kennismaken met de oprichters Joris en Suzanne, onze schoolleider Kirsten, docenten en meebouwende ouders. Je ziet direct de mooie bosrijke omgeving waarin de school staat en kunt op verkenning gaan over het terrein.


Om alvast een beetje te proeven van de dingen die je kunt doen op Novi Mundi, hebben we een aantal activiteiten. We laten je graag de locatie zien en daarnaast is er ruimte voor sport en spel, een natuurbeleving en natuurlijk een vuurtje maken. Het belangrijkste is dat je op deze dag kunt ervaren of dit een plek is waar je kinderen zich thuis voelen om te worden wie ze eigenlijk al zijn.

Programma impressiedag Om mee te doen aan impressiedag, moet je je inschrijven. Er zijn 2 aanvangstijden:

  • Om 10.00 uur verwelkomen we de kinderen die nu in groep 8 zitten en de kinderen tot 14 jaar.

  • Om 13.00 uur staan we klaar voor de kinderen van de basisschool.

Op deze manier krijgt iedereen de kans alles te horen, te zien en zijn vragen te stellen. Bekijk het volledige programma op deze pagina.Na inschrijving ontvang je voor de impressiedag een definitieve bevestiging van deelname, het adres van de locatie en het programma. Om deze dag mogelijk te maken en er zeker van te zijn dat we genoeg plek hebben voor serieus geïnteresseerden, vragen we een bijdrage van 5 euro per persoon.


Kan je kind na deze dag niet meer wachten om naar Novi Mundi te gaan, dan kun je hem of haar alvast inschrijven voor het nieuwe schooljaar 2022-2023.335 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page