top of page
Search

Grote belangstelling impressiedag

Een magisch moment. Door de (school) hekken kwamen afgelopen zaterdag de eerste stoet met enthousiaste ouders en kinderen binnen. Kippenvel... na 1 jaar visualiseren hoe de school eruit gaat zien, is het nu zover. We kunnen laten zien waar we zitten, wie we zijn en waar we voor staan!

Het compliment van de schoolinspectie afgelopen week, dat we zo voortvarend en goed aan de slag zijn, was al een mooi cadeau. Ze bleken nogal verrast (hun mond viel letterlijk open) toen we vertelden dat we al met 30 leerlingen starten op 7 maart (!). Blijkbaar is 6 een gebruikelijker getal.

Na een rondleiding door het gebouw, een instructielokaal, de keuken én de omgeving met een groot(s) sportveld tussen de bomen, konden ouders al hun overgebleven vragen op grote flip-over vellen schrijven. De antwoorden volgen binnenkort via de mail. De meeste ouders liepen daarna richting het kampvuur dat door de eerste groep kinderen was ontstoken. Kinderen renden over het terrein de berg op of richting het sportveld: er valt zoveel te ontdekken op dit afgesloten terrein. Goed voor uren speel & leerplezier!


We ontvingen enthousiaste reacties van mensen, daar werden wij blij van. Hier doen we het voor.

"Bedankt voor de mooie ochtend! Was mooi om jullie passie en visie te horen vanmorgen en zelf alles te kunnen zien en ervaren."

"Wat een feest was dat, oeioeioei... we zijn er vol van."

"Dit is het gewoon. Hier voel ik me meteen thuis."


334 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page