top of page
Search

Flink aantal aanmeldingen

Op 7 maart opent Novi Mundi haar schooldeuren. Het aantal aanmeldingen neemt de laatste weken flink toe. Wil je zeker zijn van een plekje op Novi Mundi, dan kun je het beste niet te lang meer wachten om je zoon of dochter aan te melden. Dat zegt Suzanne Carree, een van de initiatiefnemers van Novi Mundi. “We hebben nog een paar plekken ruimte voor kinderen in het basisonderwijs. Wil je na de voorjaarsvakantie starten, dan kun je je aanmelden tot en met 24 januari. Daarna is er pas weer plek in het nieuwe schooljaar dat eind augustus start.”

Aanmeldprocedure Het aanmeldproces kent een aantal stappen om ervoor te zorgen dat iedereen met dezelfde beelden aan deze mooie reis in de nieuwe wereld begint. “Want zowel ouders als de school willen natuurlijk bij de start zeker weten dat we dezelfde beelden en verwachtingen van elkaar hebben,” zegt Suzanne. “Tenslotte kiezen ouders voor Novi Mundi omdat onze visie op onderwijs ze aanspreekt en ze meer betrokken willen zijn bij het ontwikkelpad van hun eigen kind. Bovendien spelen ook zij een hele belangrijke rol in de school.”


Intake Aanmelden voor Novi Mundi kent een aantal stappen. Een van de kernonderdelen van de aanmelding is het intakegesprek. Hier is ook het kind bij aanwezig. Met elkaar verkennen ouders en school wat hun wederzijdse verwachtingen zijn en de te volgen aanpak voor het kind. Een ander onderdeel is dat alle ouders een training ‘verbindende communicatie’ volgen. Nieuwsgierig naar alle stappen van de aanmeldprocedure? Op deze pagina staan ze uitgeschreven en uitgetekend.


Heb je van te voren vragen over de procedure, ons onderwijs of de school? Kom naar de laatste online kennismakingsbijeenkomst op 20 januari. Schrijf je hier in!
677 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page