spikeball-ESlJNsYwIwM-unsplash.jpg

Over ons

Screenshot 2021-07-11 at 09.26.51.png
Screenshot 2021-07-11 at 09.26.51.png

Al jaren kijken wij vanuit onze eigen ervaring naar het huidige onderwijs. Wij merken in de praktijk dat kinderen onzeker worden door de hoeveelheid informatie en veelheid aan vakken. Het onderwijs boet steeds meer aan kwaliteit in. Om kinderen te laten bloeien en juist hun kwaliteiten te ontdekken zou onderwijs anders kunnen worden ingericht.

Recht doen aan het opgroeiende kind

De situatie van vorig jaar legde bloot wat er op dit moment maatschappelijk aan de hand is. Scholen werden overladen met nieuwe protocollen die geen recht deden aan het opgroeiende kind. Het vormde een katalysator om onze droom voor een echt vernieuwende leeromgeving voor kinderen werkelijkheid te laten worden. Als groep staan wij nu aan de vooravond van het daadwerkelijk realiseren van de school die we voor ogen hebben: Novi Mundi.

Vanuit het hart, talenten en kracht ontdekken

Novi Mundi biedt kinderen de ruimte om zichzelf vanuit het hart te ontwikkelen en hun talenten en kracht te ontdekken; met veel plezier. Zodat zij kunnen opgroeien tot autonome, vrijdenkende, blije, sociale mensen, die hun volle potentieel leven. Ze ontwikkelen interesses, laten talenten groeien en geven van hieruit vorm aan een eigen toekomst.

Wij hopen dat je net zo enthousiast wordt als wij. Nieuwsgierig naar ons onderwijs? Neem contact met ons op zodat we je persoonlijk een indruk kunnen geven van de school.

Graag tot spreeks of ziens,

Team Novi Mundi

 

Screenshot 2021-07-11 at 09.26.51.png
Groepsfoto 2.jpg