top of page

Open dagen

Een paar keer per jaar organiseert Novi Mundi open dagen. Deze dagen zijn toegankelijk voor ouders en kinderen die geïnteresseerd zijn in onze leeromgeving.

Op een open dag maak je kennis met een aantal docenten, begeleiders en ouders. Je kunt de locatie bekijken en krijgt een beetje een idee van het reilen en zeilen bij Novi Mundi.

Novi Mundi; iets voor jou?

De open dagen zijn een mooie gelegenheid om te ruiken, proeven, voelen of Novi Mundi bij jou (en je kind) past. Als leeromgeving voor je kind(eren), of om zelf je steentje aan bij te dragen aan (het onderwijs van) Novi Mundi.

Je bent natuurlijk ook van harte welkom om uit nieuwsgierigheid gewoon even een kijkje te komen nemen!

Online informatiebijeenkomst voor ouders
Ben je (na een open dag) geïnteresseerd in Novi Mundi als leeromgeving voor jouw kind(eren)? Meld je dan aan voor een online informatiebijeenkomst. Daar hoor je meer over onze missie en visie, hoe (anders) ons onderwijs er uitziet, hoe we het organiseren, de kosten en de actieve rol van ouders. Natuurlijk is er ook ruime gelegenheid om vragen te stellen.
Na het bijwonen van een online informatiebijeenkomst kun je je kind(eren) aanmelden voor Novi Mundi. Hoe dat in zijn werk gaat, lees je in de aanmeldprocedure.

Tegemoetkoming in de kosten
Om de open dagen mogelijk te maken en er zeker van te zijn dat we genoeg plek hebben voor iedereen die geïnteresseerd is, vragen we een bijdrage van 5 euro per persoon. Je ontvangt daarvoor uiterlijk 1 week vóór de open dag een betaallink per mail. 
 

Dit schooljaar zijn er open dagen op woensdagmiddag 17 januari en 12 juni.

bottom of page