top of page

za 11 dec

|

Leersum

Wellnessdag voor je ziel

Dat kan iedereen wel gebruiken in deze tijd. Kom volledig tot rust op deze retraitedag van Stiltekracht en steun tegelijkertijd Novi Mundi.

Registration is closed
See other events
Wellnessdag voor je ziel
Wellnessdag voor je ziel

Time & Location

11 dec 2021, 10:00 – 17:00

Leersum, Nieuwe Steeg 20, 3956 RD Leersum, Nederland

About the event

Een retraite is dé natuurlijke manier om je eigen levenskracht te (her)vinden. Een retraite zorgt ervoor dat je voor een bepaalde tijd even in een ‘bubbel’ zit. In deze ‘bubbel’ kun je vanuit  een kalm hoofd en een vol hart genieten van de verstilling, jezelf opladen en je wordt wijzer over jezelf. De stilte is namelijk niet stil. Je kunt er zoveel, van binnen, meemaken. Het is altijd een prachtige  reis.  Wie kan dat nou niet gebruiken in deze rumoerige tijden? 

Stiltekracht organiseert een welnessdag voor je ziel, en schenkt de opbrengsten aan Novie Mundi. Daar zijn we natuurlijk superblij mee. De retraites van Stiltekracht vinden plaats op fijne locaties in de natuur. Daar waar je als vanzelf al tot rust komt. Stiltekracht kiest bewust voor locaties met goede faciliteiten, zodat je hoofd zich geen zorgen over randvoorwaarden hoeft te maken. Hierdoor heb jij alle rust om naar  binnen te keren. Je wordt altijd in de watten gelegd met meditaties en  visualisaties, mindful bewegen, heerlijk eten en drinken, creativiteit  en verdiepende oefeningen voor innerlijke groei en verrijking. Resultaten van een retraitedag: - Je voelt je opgeladen, opgefrist en heerlijk uitgerust. - Je hebt inzichten over jezelf opgedaan. - Je hebt een beter contact met je lichaam. - Je voelt je gevoed met rust en liefde. - Je voelt verbondenheid met een groter geheel. - Je hart is geopend. je voelt ruimte en vrijheid.  Op  zaterdag 11 december a.s. organiseert Stiltekracht een welnessday for your body,  mind and soul. Alleen voor vrouwen, kleine setting in De Hooiberg in  Leersum. Niet alleen je ziel wordt gelukkig, maar ook je lijf. Je wordt  verwend met een ontspannende massage en heerlijk eten en drinken. Kosten: 150 euro per persoon, ter plekke contant te betalen. 

Stiltekracht schenkt de opbrengst van deze dag aan Novi Mundi. 

Share this event

bottom of page