Doe mee!

Met Novi Mundi bouwen we als ouders, docenten, begeleiders en direct betrokkenen aan een nieuwe wereld. Een wereld waarin onze (klein) kinderen zich kunnen ontwikkelen vanuit hun hart en passies. We bieden een omgeving waarin zij kunnen opgroeien en uitgroeien tot autonome, vrijdenkende, blije en sociale mensen.

Dat vraagt ook het nodige van ons als ouders, begeleiders en docenten. Ook wij leren en groeien mee. Stapsgewijs geven we met elkaar vorm aan de nieuwe wereld en bewegen daar naartoe. Wil jij je steentje bijdragen? Graag!

Op deze pagina kies je hoe jij mee wilt bouwen aan de nieuwe wereld. Heb je andere ideeën om ons te helpen? Wees super welkom, mail ons op ikwilleren@novimundi.nl.

  1. Download de informatiegids

  2. Kom online kennismaken

  3. Laat ons weten wat jij wilt in het onderwijs van je (klein)kind: vul de Grote Novi Mundi Enquête in

  4. Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen met Novi Mundi-update

 
Heidi.jpg

Heidi, moeder van zoon (14) en dochter (11):"Ik wil graag dat mijn kinderen zelf veel zeggenschap krijgen over hun persoonlijke onderwijsaanbod. Kiezen vanuit het hart en hun eigen autonomie zorgt ervoor dat zij zich op unieke wijze kunnen ontwikkelen. Novi Mundi is een plek waar dat kan!"

Waar moet ons onderwijs aan voldoen? Vul de Novi Mundi Enquête in!

Hoe moet Novi Mundi eruit komen te zien? Wat mag op deze school volgens jullie niet ontbreken? We horen het graag.

Novi Mundi is een hele nieuwe school en het leuke is dat jullie nog helemaal mee kunnen bepalen hoe het eruit komt te zien. Natuurlijk zorgen onze docenten ervoor dat de kinderen heel veel leuke, nuttige en goede dingen gaan leren; maar jullie mening hierover vinden we ook heel belangrijk. Omdat we nu nog volop in de weer zijn om de beste school voor jullie te maken, is nu het moment om je mening te geven. Wat vinden jullie nou belangrijk of leuk voor deze nieuwe school? Laat het ons weten zodat wij een nog betere en leukere school kunnen maken. 

 

 Geef me updates van Novi Mundi 

Schoolgids Novi Munid_edited.jpg

Alvast inlezen? 
Ontvang de informatiegids. 

Meriël en Roland, ouders van dochter (14) en zoon (13): "De wereld van morgen vraagt om een drastisch andere aanpak van onderwijs, waarin kinderen zich kunnen ontwikkelen tot vrijdenkende, creatieve en ondernemende individuen. Individuen die vanuit een krachtig eigen zijn een essentiële bijdrage kunnen leveren aan de wereld en haar ontwikkeling. Het onderwijs bij Novi Mundi richt zich met veel positieve inspiratie op al deze belangrijke aspecten."