top of page

Doe mee!

Doe mee!

Met Novi Mundi bouwen we als ouders, docenten, begeleiders en direct betrokkenen aan een nieuwe wereld. Een wereld waarin onze (klein) kinderen zich kunnen ontwikkelen vanuit hun hart en passies. We bieden een omgeving waarin zij kunnen opgroeien en uitgroeien tot autonome, vrijdenkende, blije en sociale mensen.

Dat vraagt ook het nodige van ons als ouders, begeleiders en docenten. Ook wij leren en groeien mee. Stapsgewijs geven we met elkaar vorm aan de nieuwe wereld en bewegen daar naartoe. Wil jij je steentje bijdragen? Graag!

Op deze pagina kies je hoe jij mee wilt bouwen aan de nieuwe wereld. Heb je andere ideeën om ons te helpen? Wees super welkom, mail ons op ikwilleren@novimundi.nl.
 

  1. Download de informatiegids

  2. Meld je aan voor de online informatiebijeenkomst op 30 mei. En lees alvast meer over het aanmelden van je kind(eren) voor Novi Mundi.

  3. Kom naar de open dag op 12 juni.

  4. Laat ons weten wat jij wilt in het onderwijs van je (klein)kind: vul de Grote Novi Mundi Enquête in

  5. Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen met Novi Mundi-update

Online informatie-avond

Regelmatig vertellen we je tijdens een online informatiebijeenkomst meer over hoe (anders) ons onderwijs er uitziet, waarom, hoe we het organiseren, de kosten en ook de actieve rol van ouders. Novi Mundi, de school die met je meegroeit!

Dit schooljaar is er een online informatie-avond op donderdag 30 mei. Na het bijwonen daarvan kun je je kind(eren) aanmelden voor onze school. Hoe dat in zijn werk gaat, lees je in de aanmeldprocedure.

Online kennismaken

Open dagen

Open dagen zijn toegankelijk voor ouders en kinderen die geïnteresseerd zijn in Novi Mundi.

Dit schooljaar zijn er open dagen op woensdagmiddag 17 januari en 12 juni.

Lees meer informatie over de open dagen.

IMG_8707CA84F5A2-6.jpeg
impressidagen
Heidi.jpg

Heidi, moeder van zoon (14) en dochter (11):"Ik wil graag dat mijn kinderen zelf veel zeggenschap krijgen over hun persoonlijke onderwijsaanbod. Kiezen vanuit het hart en hun eigen autonomie zorgt ervoor dat zij zich op unieke wijze kunnen ontwikkelen. Novi Mundi is een plek waar dat kan!"

Waar moet ons onderwijs aan voldoen? Vul de Novi Mundi Enquête in!

Hoe moet Novi Mundi eruit komen te zien? Wat mag op deze school volgens jullie niet ontbreken? We horen het graag.

Novi Mundi is een hele nieuwe school en het leuke is dat jullie nog helemaal mee kunnen bepalen hoe het eruit komt te zien. Natuurlijk zorgen onze docenten ervoor dat de kinderen heel veel leuke, nuttige en goede dingen gaan leren; maar jullie mening hierover vinden we ook heel belangrijk. Omdat we nu nog volop in de weer zijn om de beste school voor jullie te maken, is nu het moment om je mening te geven. Wat vinden jullie nou belangrijk of leuk voor deze nieuwe school? Laat het ons weten zodat wij een nog betere en leukere school kunnen maken. 

Enquête

Geef me updates van Novi Mundi 

Schoolgids Novi Munid_edited.jpg

Alvast inlezen? 
Ontvang de informatiegids. 

Meriël en Roland, ouders van dochter (14) en zoon (13): "De wereld van morgen vraagt om een drastisch andere aanpak van onderwijs, waarin kinderen zich kunnen ontwikkelen tot vrijdenkende, creatieve en ondernemende individuen. Individuen die vanuit een krachtig eigen zijn een essentiële bijdrage kunnen leveren aan de wereld en haar ontwikkeling. Het onderwijs bij Novi Mundi richt zich met veel positieve inspiratie op al deze belangrijke aspecten."

bottom of page