top of page
Math Tutoring

Novi Mundi voor docenten/begeleiders

Novi Mundi voor docenten

 

Tijd om te leren

We leven in een bijzondere tijd. Een tijd om zuivere keuzes te maken. Een tijd van loslaten wat niet meer past en omarmen wat wel goed voelt. Een verbinding te maken met het eigen morele kompas. Het is tijd om te gaan staan voor kernwaarden. Voor vrijheid, waarheid, rechtvaardigheid. Het is tijd voor Novi Mundi.

 

Leeromgeving

Novi Mundi biedt kinderen een leeromgeving om zichzelf vanuit het hart te ontwikkelen en hun talenten en kracht te ontdekken. Zodat zij kunnen opgroeien tot autonome, vrijdenkende, blije, sociale mensen, die hun volle potentieel leven. Interesses ontwikkelen, talenten begeleiden en de kinderen ondersteunen om vorm te geven aan hun eigen toekomst; dat is onze missie.

 

Hart & Handen

Bij ons kunnen kinderen zichzelf zijn. Een school waar kinderen niet alleen bij de theorie blijven, maar ook leren en werken vanuit hun hart en met hun handen. Novi Mundi brengt onderwijs terug naar de kern en prikkelt kinderen in hun denken, stimuleert hun nieuwsgierigheid, laat ze zelf ontdekken en ervaren, zowel mentaal als fysiek.

 

Welzijn

De belangen van het kind zijn bij Novi Mundi altijd de eerste overweging. Wij gaan voor kwaliteit in plaats van kwantiteit. Een rijkdom van rust. Autonomie, zelfstandigheid, vertrouwen. Gezonde voeding voor een gezond lichaam. Het bestuur zorgt voor een schoolbeleid waarin vrije keuze en lichamelijke integriteit voorop staat.

 

Locatie

We zijn een kleinschalige school en hebben een locatie in de prachtige bossen van Leersum. Een eigen school op een eigen terrein met een eigen bestuur en een zelfstandig schoolbeleid, klinkt dat goed of klinkt dat goed?

 

Functie

Als je tot hier hebt gelezen en je hebt er een glimlach op je gezicht, misschien wil je dan bij ons solliciteren naar de functie die het beste bij je past. Stuur een mail naar secretariaat@novimundi.nl met een motivatie.


Bekijk hier de actuele vacatures.


 

bottom of page