top of page
Screenshot 2021-07-11 at 09.26.06.png

Contact

Dank voor je belangstelling voor Novi Mundi! We hopen dat jij net zo enthousiast bent over ons onderwijs als wij dat zijn.

 

Voordat je contact met ons opneemt, vragen we je vriendelijk om even op deze website te kijken of het antwoord op je vraag hier te vinden is. Zo niet, wellicht kan het wachten tot een volgende online kennismakingsbijeenkomst; daar beantwoorden we graag al je vragen.

 

Heb je vragen over de aanmeldprocedure? De uitleg op deze pagina geeft meer duidelijkheid.

 

Je kind aanmelden? Dat kan met dit aanmeldformulier.

 

Dank voor je begrip en graag tot ziens!

Team Novi Mundi

secretariaat@novimundi.nl
 

20220919_090907_edited.jpg

Locatie van Novi Mundi midden in het bos Utrechtse Heuvelrug

 

Novi Mundi vind je in  ‘Schoolbuitenhuis De Ginkel ‘ aan de Scherpenzeelseweg 90 in Leersum.


De navigatie heeft meestal moeite om deze locatie goed te vinden. Gebruik je Google Maps, voer dan  ‘Molecaten Park Ginkelduin' en dan ben je er bijna.

Zo ongeveer 100 meter daarvoor staat een bord met ‘Ginkelduin 1 km' en daar ga je het bos in. Dit is vanuit de richting Maarsbergen.

 

Kom je uit de richting van Leersum, rijd dan Molecaten voorbij en na zo’n 200 meter zie je ditzelfde bord. Na 1 km in het bos vind je De Ginkel aan de linkerhand. Parkeer de auto en loop rechtdoor. Neem het laatste pad naar het landhuis, dan kom je aan de voorkant uit. Welkom!

 

Zin om mee te bouwen aan de school die met je meegroeit? Spreekt onze visie en missie je aan? Kom dan in contact via secretariaat@novimundi.nl. Volg ons op Instagram of schrijf je in voor de updates.

bottom of page